diumenge, 22 de juliol del 2007

incongruències de la vida moderna.



Últimament el fotologs i els blocs constitueixen una gran xarxa d´informació "personal". A vegades en ells pengem els pensaments, el que hem fet durant el dia... i potser no ens arribem a creure que ho poden llegir milers, milions de persones.

Cada cert temps ens trobem un grup de noies que havíem anat juntes al cole. Aquest any ha estat el primer que cada una ha agafat un camí diferent i això es nota. De veure'ns cada dia a trobar-nos un cop cada 3 mesos... Ahir vam fer una quedada i vam fer el típic repàs de la vida. Hi havia moments en la conversa que algú preguntava: "i què sabeu de fulanito? i menganita?". En algunes ocasions podíem respondre gràcies als fotologs.
Quan ens acomiadàvem vam fer una petita reflexió: Us hi heu fixat? És una mica fort que moltes coses que sabem dels altres sigui a través d'un diari personal on-line.
A vegades a la gent li fa vergonya explicar i que el seu voltant conegui el seus sentiments, el seu interior, però de sobte t'ho trobes penjat en el seu fotolog... incongruències de la vida moderna.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Síiiiii, ho he aconseguit! X fi he trobat el link x deixar-te un comentari! jaja

Aquest escrit sobre les incongruències d la vida m recorda a la conversa d fa uns dies, eh? Enlloc d fotologs es podrien dir... TAFANERS! :-P X cert, tenim + notícies sobre el cotilleo d l'estiu?

Ja t'aniré escribint!

Un petonàs!**

Olalla

Elisenda ha dit...

uooo!!!!

Gràcies per deixar un missatge!!!!!
Si que tenim més notícies (bé les que es poden llegir en el seu propi flog.) I Tens raó potser es podrien dir tafaners.

Un petonet també per tu!!!!! ;)

Anònim ha dit...

Elii!! ja he arribat d ls terres parisinies!!! jeje :P

kuanta raó tens en aksts escrit... si no fos x aksts invents cm el ftolog mltes vegades n sabriem res l'un d l'altre... ncara q es un aparador public on tothom pot xafardejar a tothom (sino q ens ho diguin a nsaltres! xD)

bueno.. avere si ens veiem un dia d'aksts ehh!!


pd: se sap alg dl nstre cotilleo? xD (m'has d posar al dia! :P)
pd1: ja as començat al casal d'avis?

ja m'explicaras! ;)

muaaaaa*


appps! suposo q a akstes altures ja sabras ki soc, n?
berta! :P

Elisenda ha dit...

Moltes gràcies pel missatge!

A veure si ens veiem aviat i m'expliques com t'ha anat per aquelles terres! ;)


Un petonet!!!!!!! **