dimarts, 21 d’agost del 2007

Agost

Els dies de l'agost es van esfumant i jo quasi no puc actualitzar. Avui faig una actualització ràpida amb un tema bastant recorrent en llocs com l'ascensor o a la cua de la peixateria: el temps (meteorològicament parlant).
La majoria esperen aquest mes per fer vacances però aquest any no ha acompanyat gaire el temps. Algun cap de setmana ha plogut, molts dies ha fet aire o el dia ha estat rúfol. Avui mateix ha caigut un xàfec al matí i ha fet que moltes persones agafessin la jaqueteta que tenien amagada al fons de l'armari. Així que el panorama ha estat de platges desertes i gent remugant (menys els boletaires que diuen que serà una bona temporada) i comentant per exemple que l'estiu ja s'ha acabat i que tot és culpa del canvi climàtic.
L'altre dia mirava per la finestra i estava plovent. Quan va acabar vaig obrir-la i vaig olorar l'olor a terra mullada que feia el petit jardinet que hi ha sota de casa. És una tonteria però són els petits moments que he escrit a vegades, aquelles coses tant simples tant simples que a vegades passen desapercebudes.
Us deixo amb la cançó Agost dels Pets (ja que volia posar la d'està plovent però no l'he trobat al you tube).
I recordeu: mai plou a gust de tothom.